Gemeenschappelijke straatlichtbron en zijn kenmerken

Algemeen gebruikte straatlichtbron, hoofdzakelijk fluorescerende lampen, hoge druk natriumlamp, lage druk natriumlamp, metaalhalogenide lamp enzovoort. In de afgelopen jaren heeft de nieuwe energiebesparende lichtbron-LED, met de succesvolle ontwikkeling van high-power LED, ook veel aandacht gekregen.

Gewone fluorescerende lampen geven meer groen licht, ongeveer 50%, de rest zijn meestal rood en blauw, respectievelijk ongeveer 25% van het totale spectrum, de verre rode spectrumverhouding is zeer laag. Fluorescerende lichtinlichtingsefficiëntie is hoog, lang leven (ongeveer 12000 uur), maar de kracht is klein (momenteel gebruikt in zowel 28W als 36W), om aan een zekere mate van verlichte licht te voldoen. Omdat het veel groen bevat, is het makkelijk om gewasbenen te veroorzaken

Een metaalhalogenide lamp is een gasvormige lichtbron die een boog van kwik en een zeldzame metaalhalogenide damp uitstoot om een ​​boog te vormen. Kan verschillende spectra vertonen door de samenstelling van het metaalhalogenide te veranderen. De hoge lichtsterkte, kracht, lang leven (5000h ~ 20000h). Maar er zijn kwik in het vulmiddel in de lamp, en als de lamp beschadigd of vernietigd is, zal het het milieu vervuilen

Milieubescherming. LED is een solide lichtbron, kwik en andere schadelijke stoffen, in de installatie en het gebruik zal geen vervuiling veroorzaken, het afval kan ook worden gerecycleerd. LED lichtbron is milieuvriendelijke groene lichtbron.

lang leven. LED is een solide lichtbron, er is geen los onderdeel van de binnenkant, er is geen glas, filament en andere kwetsbare en makkelijk te verbranden onderdelen, mechanische sterkte, trillingsweerstand, slagweerstand, het leven tot 50000h of meer.