Hoe te beoordelen van goede of slechte kwaliteit LED paneel lampen?

Hoe om goed of slecht kwaliteit te beoordelenLED paneel-verlichting?

LED paneel licht kan gezegd worden dat de beste vertegenwoordiger Led spaarlampen, dat niet alleen een slanke vormgeving, maar ook om effectieve energiebesparing, lange levensduur, geen straling, hoge helderheid effect. Dit panel downlight kunnen zei nu het kantoor, thuis van de beste keuze van de verlichting. Maar nu op het merk van de markt van LED paneel licht hebben vele soorten typt, hoe weten we welke oneand #39; s kwaliteit is goed?

Ten eerste, we kunnen beoordelen van de lamp zelf, dunne paneel licht is dicht bij het panel en de achterklep, is een verzegelde staat. Zodat het effectief het vocht, insecten en waterdicht effect afspelen kan. LED paneel lampbehuizing zijn over het algemeen hoog zuiver aluminium shell materiaal, lange levensduur. Maar als het van slechte kwaliteit paneel verlichting, carrosseriedelen en ze zijn niet geïntegreerd ontwerp, alleen het deelvenster is metaal of kunststof stoffelijke lichaam, dit paneel lichten al zeer lichte, maar niet alleen het koelend effect is niet goed en het gebruik van de tijd is niet erg lang.

Tweede,LED paneel lichtmateriaal is ook zeer belangrijk onderdeel. Oxidatie van aluminiumlegering materiaal van goede kwaliteit led paneel lampen worden gebruikt, en of het normaal worden onder welke gebruikt kan omstandigheden, en de situatie lijkt niet roestig. Echter, sommige van de slechte kwaliteit van het licht van de slanke paneel, ijzer maken van hun lichaam, zodat die in een vochtige omgeving gemakkelijk zal roesten, en zal er een potentiële risico van lekkage. Als je kan een magneet het zuigen, dan het is gemaakt van ijzer