LED street licht vervanging traditie LED Wegverlichting

Mondiale klimaatconferentie COP21 conferentie in Parijs, Frankrijk, Philips vrijgegeven een rapport over verlichting, LED verlichting LED street licht vervanging traditie LED Wegverlichting een ongekende grootschalige energie-efficiëntie op wereldwijd brengt.

De studie andquot; LED wit Revolutionandquot; dat zal alle toekomstige verlichting met LED-verlichting, en een grote hulp bij het terugdringen van de uitstoot van koolstof, ongeveer 1400 in 2030 tot het verminderen van de één miljoen ton (Megaton), gelijkwaardig zijn aan het opslaan van 272 miljard euro (equivalent aan ongeveer 1.9262 triljoen yuan RMB) worden vervangen.

Alleen verlichting elektriciteitsverbruik goed voor 19% van de wereldwijde elektriciteit, en is gelijk aan 6% van de wereldwijde kooldioxide-uitstoot. Daarom een belangrijke mondiale energie gebruiken zoals LED verlichting technologie zal zitten kundig voor een lange weg te gaan bijdragen tot het verminderen van koolstofemissies.

Maar deze zaak moet halen het tempo, Philips wordt geschat om te groeien als de bevolkingsexplosie, urbanisatie versnellen en verbeteren van de kwaliteit van leven, vergeleken met 2006, in 2030, vergt een extra 35% van de verlichtingsbehoeften. De 2006 is ook het originele Philips klaroengeschal om te herinneren facelift bij energiebesparende lampen. Sinds die tijd is de verlichting belangrijk om te helpen verminderen van de CO2-voetafdruk verschuldigd.

De Climate Group is al lang in de bevordering van het gebruik van LED-verlichting, want dit een van de snelste en meest effectieve methode is. Het kan niet alleen koolstofemissies verminderen, maar ook het opslaan van grote sommen geld. Philips schat dat alle buitenverlichting in LED facelift 110 miljoen ton kooldioxide in de atmosfeer, en in 2030 op te slaan van 21 miljard euro (gelijk aan ongeveer 148.7 miljard yuan) zal voorkomen.

Om dit doel te bereiken, zijn echter de facelift regeringen beleid bevorderen en verlaten mechanisme voor het laagste energieverbruik en de niet-conventionele spaarlampen belangrijk, daarnaast ter bevordering van de financiële instellingen te helpen bij de financiering van dergelijke programma's zijn ook belangrijk.

Op hetzelfde moment is kwalitatief hoogwaardige communicatie met het publiek niet alleen verlichting energiebesparende functies zijn ook erg belangrijk. Moderne verlichtingsoplossingen zoals LED-lamp kunnen helpen een aantrekkelijker, meer geschikt voor gebruik in de stad en maken een meer aantrekkelijke en dynamische leefomgeving.