LED straatverlichting: energie-efficiëntie, veiligheid en een aantrekkelijk stedelijk landschap

LED straatverlichting: energie-efficiëntie, veiligheid en een aantrekkelijk stedelijk landschap

Moderne LED straat verlichting bespaart aanzienlijke niveaus van energie en kost, is het kundig voor verbetering van de stedelijke veiligheid, maakt een aantrekkelijke sfeer leefbaar en duurzaam vermindert de CO2-uitstoot. Als een investeringsproject is het daarom geschikt voor het bereiken van positieve stedelijke ontwikkeling sneller dan andere modernisering projecten. Gemeenteraden hebben een breed scala aan verschillende financiering en subsidie programma's beschikbaar aan hen.

Volgens een recente enquête wordt de technische staat van de straatverlichting geschat door 51% van raden als zijnde behoefte aan upgraden. Dit is schaalbaar zijn voor verschillende andere Europese landen. In eerdere renovatie projecten kon Yahua verlichting Bespaar tot 85% van de verlichting van de kosten als gevolg van het gebruik van energie-efficiënte LED-verlichting en intelligent licht beheersystemen, tegelijkertijd het bereiken van een verbetering van de kwaliteit van het licht.

haar dochteronderneming Siteco bieden een compleet portfolio van hoogrenderende, intelligente LED oplossingen voor moderne, energiezuinige en duurzame stedelijke verlichting. Voor districtsraden van elke grootte die zijn gericht op het ontwerpen van een toekomst leefbaar voor hun ingezetenen in een energiebesparende, veilig, aantrekkelijk en genetwerkte manier.