Waarom led zonne-straatverlichting niet werken gedurende één jaar?

Op het gebied van de straatverlichting is led zonne-straat licht een zeer belangrijke positie. LED zonne-straat licht systeem met behulp van andquot; zonnepaneel PV + batterij storageandquot; vorm, het is een typische zelfstandige zonne-energie systeem. Overdag zon genoeg zonnecellen genereren elektriciteit aan de batterij, de batterij kwijting 's nachts, de lampjes zorgen voor elektriciteit. In het feitelijke gebruik, als de batterij is geen redelijke controle, onjuist laden, overladen en over geen kwijting zal van invloed zijn op de levensduur van de batterij, ter vermindering van de kosten van bescherming, de meest effectieve manier om de accu aan een redelijke prijs, natuurlijk, het verlenen van kwijting is redelijk.

Hoe de controle van de batterij en de kwijting. We moeten kiezen dat de goede intelligente controller ondertussen voor zonne-energie straat lightconfiguration is zeer belangrijk. Zonne-PV en batterij configuratie is notreasonable, een zonne-PV kan geen rekening voldoende aan batterij, een ander de batterijcapaciteit het moet niet geschikt niet meer dan minder. al de bovenstaande reden zal leiden tot de levensduur van de batterij is kort. Misschien je besteden veel meer kosten voor de aankoop van deze zonne-straat licht maar enkel het één of twee jaar kon doorbrengen. de lamp werkt niet.

zodat wij u eraan herinneren, wanneer u van plan te kopen van de zonne-energie lichten, moet u overwegen de zonne-straat licht configuratie en elk land theaverage lichtintensiteit is anders.

Uw zonne-straat licht technisch ingenieur:Sales@sxyhzm.com