2016 Lights nieuw economisch karakter hoge lumen LED Flood

Yahua verlichting van hoge kwaliteit verlichting aan een verscheidenheid van buitenruimtes met de vele verschillende vloed verlichting armaturen aangeboden met een geweldige uitstraling, prestaties en duurzaamheid, bieden deze armaturen Multi-fonction met inachtneming van de eisen van uw binnens- en buitenshuis verlichting. De LED-schijnwerpers zijn ontworpen voor parkeerplaats verlichting, gebouw, stadion, industriële werf verlichting, billboard, recreatiegebied verlichting en andere algemene ruimte verlichting toepassing.

Onlangs hebben we het nieuwe ontwerp slanke overstroming licht hebben grote uitstraling en zeer goede warmte dissipation.this overstroming licht aannemen hoogrenderende Philips led chip en Meanwell driver. want zij hebben de de beste led chip- en aluminium lichaam goed warmtedissipatie design.so deze overstroming van de LED verlichting hebben lange levensduur en de beste kwaliteit.

Garantie bedraagt 5 jaar. Het is heel belangrijk dat er een economisch karakter flood lamp. de prijs is lager dan een ander overstroming licht.

ben blij met uw aanvraag teSales@sxyhzm.com