LED-straatverlichting Vergelijk de traditionele HPS-natriumstraatlamp met de volgende voordelen:

LED straatverlichting vergelijk de traditionele HPS-natriumstraatlantaarn heeft de volgende voordelen

1, energiebesparing: LED lichtbron efficiëntie heeft nu bereikt 110-120lm / W, de algehele efficiëntie van LED-verlichting dan hogedruk natrium lamp; high-power LED-lichtbron met hoogrenderende voeding, het daadwerkelijke lichteffect getest door de huidige weg met behulp van hogedruknatrium. Meer dan 60% energiebesparing, technologische vooruitgang is nog steeds een zeer grote ruimte. Met de snelle verbetering van de LED-efficiëntie, LED-verlichting in energiebesparing toont een groot potentieel.

2, goede kleurweergave: LED-lichtkleur dan de hogedruknatriumlamp veel hoger, LED-kleurweergave-index is hoog (75 ~ 80), hoge druk natrium kleurweergave-index is slechts ongeveer 23, vanuit het oogpunt van psychologisch zicht, om bereiken dezelfde helderheid, LED-lampjes, het gemiddelde licht kan worden verminderd dan de hogedruknatriumlamp meer dan 20%. En de weg ziet er helderder uit, voelt comfortabeler, de bestuurder voelt zich veiliger.

3, lange levensduur: LED-verlichting licht dalen, een jaar van licht falen van minder dan 3%, het gebruik van 10 jaar nog steeds de eisen van de wegverlichting te bereiken, en hoge druk natrium licht dalen, ongeveer een jaar is gedaald meer dan 30%, dus , LED-lampjes in het gebruik van powerontwerp kunnen lager zijn dan de hogedruknatriumlamp en de levensduur is langer.

4, bescherming van het milieu : LED bevat geen schadelijke metalen zoals kwik en andere zware metalen, zal geen verontreinigende stoffen produceren, in tegenstelling tot hoge druk natrium lamp of metaal halide lamp in de gevaren voor het milieu veroorzaakt door schade.

5, lage onderhoudskosten: het huidige niveau van technologie en testresultaten projecties, high-power LED-lichtbron kan normaal worden gebruikt voor 10 jaar zonder vervanging, en de traditionele hogedruknatriumlamp zal worden vervangen eens per jaar en een half, het gebruik van LED-lichtbron kan de onderhoudskosten aanzienlijk verminderen De 6, kleurtemperatuur optioneel: LED kan voldoen aan de behoeften van verschillende gelegenheden op de kleurtemperatuur. De eisen voor kleurtemperatuur binnen en buiten zijn anders. Huisverlichting en commerciële verlichting zijn niet hetzelfde, er zijn winkels die alternatieve LED-witlicht gebruiken om hun producten modieuzer en verfijnder te maken. Van de kleur om tegemoet te komen aan de eetlust van de klant. De kleurtemperatuur van de hogedruknatriumlamp is te laag, mensen depressief en hypnotiserend, zomergeel kan mensen het gevoel van warmte geven.

7, hoge veiligheidsfactor: LED-verlichting zijn producten met een laag voltage, natuurlijk, dit is voor de zonne-LED-verlichting, 12V is voldoende, het lichtnet van de LED-verlichting of 220V spanning

Welkom bij uw aanvraag sales@sxyhzm.com