Van de Rio Olympische sporten verlichting ontwikkelingen

Vanaf de Olympische spelen van Rio sport verlichting ontwikkelingen

Rio Olympische spelen kwam tot een einde, en hoewel nog steeds minder dan bevredigend. Van sport verlichting, kan men enkele ontwikkelingen.

1, de HQI is nog steeds het belangrijkste Olympische stadion in Rio

Volgens onvolledige statistieken, meer dan 70% van het Olympisch Stadion van Rio nog steeds gebruik maken van goedkope en voordelige HQI-lamp, en metaalhalogenide lamp technologie volwassen, stabiele prestaties is de belangrijkste bron is de Olympische Spelen locaties.

2, toepassing van LED verlichting voor sportveld

LED-verlichting is een nieuwe favoriete sport. Volgens onvolledige statistieken zijn tenminste er meer dan 2.000 soorten LED verlichting gebruikt in allerlei locaties locaties, sport LED verlichting van de snelle ontwikkeling van de technologie.

LED-verlichting voor Stadionis de toekomstige richting van de ontwikkeling.

3, de tijdelijke verlichting voor grote multi-sport

Grote Games trefpunten te gebruiken van grotere hoeveelheden, naast het gebruik van permanente gebouwen, maar ook moeten gebruiken de congrescentra en andere grote ruimte instellen van tijdelijke locaties, en sommige ook moeten gebruiken low-grade locaties. De voormalige meest geschikte verlichtingsoplossing is het gebruik van een tijdelijke locatie verlichtingssysteem, dat kan worden gebruikt ter verbetering van de verlichting aanvullende noodverlichting standaard low-level locaties om te voldoen aan de eisen van de Olympische spelen. Aanvullende verlichtingssysteem is een vorm van tijdelijke verlichtingssystemen

Daarom, LED-verlichtingssysteem is de toekomstige richting van de ontwikkeling! Durf te anticiperen op de komende Olympische spelen in Tokyo zal hebben ongeveer de helft van het stadion veld met LED-verlichting.