Hoge mastpaalontwerphoogte en -beschrijving

1, de vierkante high pole lamp ontwerp hoogte: 25 meter, lichte paal voor de achthoekige staaf, verdeeld in drie secties, de dikte van boven naar beneden zijn: 6 mm, 8 mm, 10 mm, het kaliber: 280 mm, onder het kaliber: 560 mm, de maximale windweerstand van het ontwerp tot 60 m / s. Het bestaat uit 3 secties pluggen, met een hoogwaardige flensdiameter van staalplaat 950 mm, dikte 25 mm.

2, pole lamp en stent van de hoge sterkte hoogwaardige stalen plaat door een grote eenmalige buigen forming buigen machine, ondergedompeld booglassen automatisch gevormd, licht pole, lamp panel als geheel behulp hot-dip zink, de verschijning van polyester poedercoating, bescherming voor 30 jaar uiterlijk zonder corrosie.

3, pole lamp elektrische lift systeem door de elektromotoren, takel, thermisch verzinkt draad en rubber kabels en andere componenten. Lichte installatie van het paallichaam, de hefsnelheid van 3 tot 5 meter per minuut.

4, hoogpolige lichtgeleider, lossysteem bestaat uit geleidewiel en geleidingsarmsamenstelling, om te verzekeren dat de lichtplaat tijdens het optillen niet zijdelings verschuift om de lampplaat op zijn plaats te beschermen wanneer de lamp automatisch kan vallen en vergrendeld kan worden bij de haak.

5, pole lamp verlichting bestaat uit 8 stks of 12 stks 400 W high power led schijnwerpers

6, bliksembeveiligingssysteem met poollampen: 1,5 m lange lichtinstallatie van een lange bliksemafleider, geïnstalleerd op een geaarde, 1 m lange aardedraad en ondergrondse bouten.

7, pole lamp down-modus voor de elektrische bedieningsmodus, zodat het lamppaneel veilig en betrouwbaar tot op 2,5 m van de grond kan worden verwijderd om onderhoudswerkzaamheden te vergemakkelijken. High-pole lamp handmatige afstandsbediening apparaat heeft een uitloop lijn, de operator kan 5 meter op de afstandsbediening lamp paneel naar beneden, zodat de persoonlijke veiligheid van de bestuurder te waarborgen.

8, hoog-poollamp van het neerwaartse type Alle lampen en lantaarns van de IP65-afdichtingsnormen om stof, regenonderdompeling, bescherming van licht, elektrische levensduur te voorkomen. Lampmaterialen worden in het algemeen gebruikt in een goede corrosiebestendigheid van aluminium spuitgieten.

Het bovenstaande is de vierkante hoge mast paal ontwerp hoogte en parameter beschrijving, als je een paal lamp moet kopen, kun je ons een e-mail sturen. naar sales@sxyhzm.com