Hot Sale Module Type LED Street licht

Aangezien de vroege high-power LED-lampen en meer geïntegreerde ontwerp, dat wil zeggen, shell licht en LED apparaten samen gebonden en ingesloten in het glas, waardoor onderhoud uiterst moeilijk, maar ook van invloed op de algehele levensduur van de lamp, niet kan voldoen aan de LED-technologie van de ontwikkeling, kan niet worden gestandaardiseerd.

Straat lichtbron module is deze praktische problemen voor het hoofdprogramma op te lossen. LED-lampjes worden steeds de mainstream voor productie-oplossingen voor bedrijven.

Modulair te verwijderen met makkelijke montage, onderhoud, vervanging en andere uitstekende eigenschappen.

Yahua verlichting is een professional die zich bezighouden met de LED straat productontwikkeling, productie en verkoop in één van de high-tech-ondernemingen, het bedrijf verantwoordelijke persoon, andquot; onze zelf ontwikkelde LED module licht leven van maximaal 100.000 uur, groter zijn dan 150lm / W, kleur kleurweergave-index groter is dan 70Ra, de optionele kleurtemperatuur 2700-7000 K, licht - emitterende hoek van 85 ° * 135 °.

Vanuit een technisch oogpunt, LED verlichting producten zelf hecht groot belang aan functionele onderzoek en ontwikkeling, is een gestandaardiseerd product dat de vervanging van LED verlichting Producten, de noodzakelijke voorwaarden voor traditionele verlichting.


Het hoogtepunt van dit product is een redelijke lens structuur, vanwege de oppervlakte vorm zoals een zadel-vormige, zodat via het aangrenzende secties van het gladde oppervlak van de lichte bestraling gebieden elkaar overlappen, waardoor de plek meer uniforme, goede verlichting.

LED module verlichting producten zijn verkocht in de wereld gebruiken, en is erkend door de klanten, de volgende is onderdeel van de evaluatie van de klant van LED moudle straat licht:


1, het product van hoge lichtopbrengst, economische energie, voldoen aan de ontwerpeisen;


2, het product rendabel, superieure prestaties, energie-besparende effect is duidelijk;


3, lampen met lichteffect is superieur, in overeenstemming met weg verlichting normen, superieure configuratie;


4, modulaire opbouw design, macht productconfiguratie gratis ter vergemakkelijking van de overeenkomstige eisen van de scène verlichting macht;


5, een lens ontwerp, het module waterdichte effect;


6, de module van de lichtbron en het rijden van elektrische scheiding, om te voorkomen dat wederzijdse interferentie;


7, de koeling materiaal voor de aluminiumlegering, echt hout is verwachte, goedkope;


8, lamp installatie gemak, gemakkelijk te onderhouden, eenvoudige bediening


9, de productconfiguratie is hoog, stabiele prestaties, prijs-kwaliteitverhouding;


10, de productprestaties voor oppervlaktebehandeling, om te voldoen aan de bijzondere omgeving, zout spray weerstand