Hoe onderscheid maken tussen LED overstroming licht en LED-schijnwerper?


Soms stuiten we op LED overstroming licht en LED schijnwerper twee verschillende apparaten. Dus wat is het verschil tussen hen? Raadpleeg de volgende beschrijving:

LED spot licht, ook bekend als spots, spotlichten, spots, enz., vooral gebruikt voor architecturale verlichting, en commerciële ruimte verlichting, decoratieve onderdelen van de zwaardere, de verschijning van een ronde ook vierkant, omdat in het algemeen moeten rekening houden met de redenen voor de warmte, zodat de vorm en de traditionele cast licht of er enkele verschillen zijn.

LED overstroming licht functies:

LED lampen worden vaak gebruikt de markt is in principe de keuze van 3030 lamp kralen ter vervanging van 1W imitatie lumen structuur van high-power LED (elke LED componenten zal worden gemaakt met een PMMA hoogrenderende lens, de belangrijkste functie is de secundaire verdeling LED licht, dat wil zeggen, secundaire optica), er zijn een paar bedrijven vanwege goede warmtebehandeling technologie , en geselecteerde 3W of zelfs hogere vermogen LED. Geschikt voor grootschalige gelegenheden, verlichting, verlichting en andere gebouwen.

Wat andere dingen nodig aandacht te besteden aan de kijker?

1, hoge zuiverheid Aluminium reflector, de nauwkeurigste lichtbundel, de beste reflectie effect.

2, symmetrische smalle hoek, groothoek en asymmetrische lichtverdeling systeem.

3, achter de open-type vervanging lampen, eenvoudig onderhoud.

4, lampen zijn voorzien van een kalibratie-plaat ter vergemakkelijking van de aanpassing van bestraling hoek.

LED licht door middel van de ingebouwde microchip controle projecteren, in kleine waterbouwkundige toepassingen, er is geen domeincontroller kan worden gebruikt om het verloop, sprong, kleur knippert, willekeurige knippert, afwisselend verlopen en andere dynamische effecten, kan ook DMX controle, om te bereiken chasing, scannen en andere effecten. Op dit moment de belangrijkste toepassing sites zijn over deze: één gebouw, historische gebouwen, exterieur verlichting, de buitenkant licht gebouw door middel van verlichting, binnenverlichting, groene landschap verlichting, billboard verlichtings-, medische- en culturele voorzieningen, verlichting, danszalen en andere uitgaansgelegenheden verlichting, enzovoort.

Het is het beste te verlichten objecten gelijkmatig in alle richtingen van een bepaald punt, en gebruiken voor het vergelijken van lampen en kaarsen. De schijnwerpers kunnen overal worden geplaatst in de scene. Het kan bijvoorbeeld worden geplaatst buiten de scope van de camera, of binnen het object. Het is gebruikelijk om het gebruik van vele verschillende kleuren van de schijnwerpers in een scène. Deze schijnwerpers kunnen darkly worden geprojecteerd en gemengde op het model. Vanwege het brede scala van schijnwerpers, schijnwerpers zijn gemakkelijk voorspelbaar en hebben veel ondersteunende toepassingen, zoals het plaatsen van de schijnwerper in de buurt van een oppervlak van het object, tot een helder licht.

Opgemerkt moet worden dat de schijnwerper kan niet teveel worden vastgesteld, anders verschijnt de renderings saai en stijf. Daarom in de gebruikelijke renderings geproduceerd, meer aandacht besteden aan de verlichting parameters en lay-out effecten op de hele scène van het effect van licht effecten ervaren, en meer ervaring, meester de verlichting met de vaardigheden.

Schijnwerpers functies:

De schijnwerpers verlicht objecten gelijkmatig in alle richtingen van een bepaald punt, en het is best om het gebruik van lampen en kaarsen voor analogie. De schijnwerpers kunnen overal worden geplaatst in de scene. Het kan bijvoorbeeld worden geplaatst buiten de scope van de camera, of binnen het object. Het is gebruikelijk om het gebruik van vele verschillende kleuren van de schijnwerpers in een scène. Deze schijnwerpers kunnen darkly worden geprojecteerd en gemengde op het model. Vanwege het brede scala van schijnwerpers, schijnwerpers zijn gemakkelijk voorspelbaar en hebben veel ondersteunende toepassingen, zoals het plaatsen van de schijnwerper in de buurt van een oppervlak van het object, tot een helder licht.

LED overstroming licht en het verschil tussen schijnwerpers

Het verschil tussen de schijnwerpers en schijnwerpers wordt niet alleen weerspiegeld in de visuele effecten van verlichting, schijnwerpers en schijnwerpers in het gebruik van voorzorgsmaatregelen zijn ook verschillend. Schijnwerpers en schijnwerpers die het verschil is dat de schijnwerpers niet teveel, kunnen worden vastgesteld, zodat het visuele effect verschijnt vlak en saai, de productie van meer aandacht aan het ervaren van de parameters van de verlichting en de effecten van de hele scène lichteffecten. Schijnwerpers nodig aandacht te besteden aan: de meest accurate lichtbundel, hoge zuiverheid Aluminium reflector, de beste reflectie, symmetrische diepstralend, groothoek en asymmetrische lichtverdeling systeem, gegoten licht lampen zijn voorzien van een schaal-plaat voor eenvoudige aanpassing bestraling hoek.

Schijnwerpers en schijnwerpers het verschil tussen de prestaties van de bestraling bereik tussen de twee, het middelpunt van de belangstelling ook bekend als staat de projectie lampen, spots, spots, enz., vooral gebruikt voor architecturale verlichting en commerciële ruimte verlichting, de decoratie seksueel component zwaarder, in het modelleren ontwerpen meer soorten stijlen. Floodlight is een blikje in alle richtingen, in alle richtingen zelfs verlichting punt lichtbron, het bereik van de bestraling kan worden aangepast, de standaard schijnwerpers kunnen worden gebruikt voor het verlichten van de gehele scène.