LED-paneel verlicht prestaties en toepassing

LED-paneel licht met zijn uniformiteit van de verlichting is goed, dat is hoger, licht symmetrie zacht, rustig en andere kenmerken, wordt veel gebruikt in kantoren, scholen, ziekenhuizen, winkelcentra, thuis en andere gelegenheden, LED worden tijdens de vervanging van traditionele grille plaat Het beste product.

Product lay-out

LED-paneelverlichting , inclusief de lay-out van het belangrijke raamwerk, diffusieplaat, lichtgeleideplaat, lampkralen, aandrijfvermogen, aluminiumplaat en andere componenten.

1, frame: framesterkte beïnvloedt de duurzaamheid

Frame is een belangrijk onderdeel van paneelverlichting, een zeer intensief kader om paneellampen duurzamer te maken. LED-paneel licht frame van het gebruik van materiaalverschillen, de thermische prestaties is niet hetzelfde. Volgens de statistieken bestaat het huidige paneel-lichtkadermateriaal hoofdzakelijk uit aluminium, staal, PC, A6063, aluminium, staal en andere materialen.

2, diffusieplaat: het verschil tussen verschillende materialen met lichtdoorlatendheid

De rol van de diffusieplaat is om de lichtgeleidingsplaat te verlichten om symmetrisch uit te spreiden, maar speelt ook de rol van obscure afzetmogelijkheden, het gebruik van belangrijke materialen is acryl, PC, PS enzovoort.

Volgens kennis, acryl licht doorlaatbaarheid van 92%, PC 88%, PS waarschijnlijk ook 80%, acryl lichtdoorlatendheid hoger dan de PC, en de kosten laag, terwijl de anti-aging prestaties zwak is; en pc-materiaal duur, maar sterke anti-aging goede banden.

3, lichtgeleiderplaat: een grote impact op de lichteffectplaat

De lichtgeleidingsplaat functioneert om licht afgebogen evenwijdig aan de lichtdoorlatende plaat af te buigen in een richting loodrecht op de lichtdoorlatende plaat, en het licht gereflecteerd van de lichtgeleidingsplaat naar het achteroppervlak van de paneellamp wordt gereflecteerd door het reflectiepapier . In dit proces, maar ook om de afname van licht te minimaliseren, is de lichtgeleidingsefficiëntie van lichtgeleiders in het algemeen grotendeels afhankelijk van het niveau van netwerkplanning, gevolgd door de bladkeuze.

4, power: constante stroomvoorziening model

LED-lamp heeft twee drive power-modus, een constante stroomvoorziening, dit model gehoorzamen de hoge, PF waarde van maximaal 0,95, kosteneffectief; de andere is constant voltage met constante stroomvoeding, stabiele prestaties, maar gehoorzaam de lage kosten.

Product classificatie

LED-paneellampen hebben direct type en zijkant licht uitzendend twee categorieën.

Zijpaneel licht is licht van gewicht, eenvoudige plaatsing en transport voordelen, het nadeel is gemakkelijk te schijnen is niet symmetrie; direct type paneel licht is het voordeel van een rijke helderheid, kostenbeheersing heeft de overhand, het nadeel is niet om te stoppen met schittering, een donkere omgeving, zwaar, relatief lastig vervoer en plaatsing.

Side LED-paneel lichten ten opzichte van de kosten van direct type, als gevolg van zij-emitterende LED-paneel lamp technologie is relatief groot, die wordt bepaald door de zijkant van het licht-emitterende product lay-out, zijwaarts emitterende LED-paneel licht dan het directe type van Vaardigheden en processen Moeten groot zijn, wat leidt tot productopbrengst en producthomogeniteit zijn moeilijker te beheersen.

Productvoordeel

LED-paneellamp heeft een zeer zachte lichtmethode, die nu vaak wordt gebruikt aan de zijkant van de lichtmethode. Het lichte lichaamsoppervlak dat licht uitzendt, is zeer symmetrisch, zodat het licht niet verblindend is. Gebruik in alle gebieden, kan handig zijn om verblinding te verwijderen.

we hebben een goede prijs voor LED-paneel licht van harte welkom uw iqnuiry: sales@sxyhzm.com