LED-straatverlichting vervangen

Met de snelle ontwikkeling van LED-verlichting en energiebesparende emissiereductie achtergrond, zullen meer en meer steden worden vervangen door LED-verlichtingsproducten, straatverlichting uit zakelijke kansen begon vorm te krijgen, zal naar verwachting het aantal wereldwijde straatlantaarns in 2025 bereiken 350 miljoen licht. Welke steden hebben onlangs LED-lampen geopend om het project te installeren?

Montreal, Canada, 132.000 straatverlichting zal worden omgezet in LED-verlichting

Het is gemeld dat Montreal, Canada, de gemeentelijke overheid zijn 132.000 straatlantaarns in LED-producten, de lichtbron om een ​​beslissing te nemen.

Montreal City heeft plannen om gloeilampen te vervangen door goedkopere, energiezuinigere LED-verlichtingsproducten (4000K). Echter, rekening houdend met de hoge kleurtemperatuur kan gezondheidsproblemen veroorzaken, hebben de stadsmensen hiertegen bezwaar gemaakt. Veel mensen houden van de lichtbronproducten van Toronto en Chicago 3000K.

Burgemeester van Montreal zei dat ondanks de gemeentelijke overheid nog geen beslissing heeft genomen, maar nu opgeven de 4000K stem hoog is. Het is gemeld dat Montreal, eenmaal het gebruik van welke op kleurtemperatuur gebaseerde producten, grootschalige projectbieding kan zijn.