LED Street licht vervangt de traditionele weg verlichting

LED street licht vervangt de traditionele weg verlichting

Wat is LED street licht?

LED-lichtbron (LED Emitting Diode) als de lichtbron van weg verlichting, is bekend als LED-verlichting, de kern de LED-lichtbron (door veel witte high-power LED via gemengde verbinding). Hoge efficiëntie, energiebesparing, milieubescherming en lange levensduur kenmerken zoals leidde met, zodat de LED-lichtbron kan de eerste toepassing in de weg en tunnel verlichting.

LED straat lamp prestatievoordelen van wat?

Eerste, lange levensduur. Traditionele Wegverlichting hogedruk natrium lamp, high-power binnensirene #39; s leven is over het algemeen maximaal 5 tot 7 miljoen uur, terwijl de algemene levensduur van hogedruk natrium lamp ongeveer 20.000 uur, weg verlichting met hogedruk natrium de levensduur van de lamp van slechts 5000 uur. LED lichtbron en station circuit leven samen bepalen de levensduur van LED-verlichting, led meegaat is niet gelijk aan de levensduur van de lamp LED, maar vanuit de huidige technisch niveau, de levensduur van de lamp van de LED kan meer dan de levensduur van de traditionele hogedruk natrium lamp.

Tweede, hoge licht zuinige, laag stroomverbruik. LED street licht, vanwege de goede richting, de algemene efficiëntie van licht tot 80% of meer; en de traditionele straat licht efficiëntie is over het algemeen alleen 65 tot 70%. Daarnaast LEIDDE lichten van 0% tot 100% bereik van controle dimmen en hogedruk natrium lamp straatverlichting uniformiteit is zeer slecht.

Derde, hoge kleurweergave. Hoge kleurweergave helpt verkeer en voetgangers beter identificeren het doel, in de dezelfde helderheid voorwaarden beter verkeer wegomstandigheden. De traditionele hogedruk natrium lamp kleur kleurweergave-index Ra is slechts ongeveer 20 LED straat lamp kleur kleurweergave-index tot 80 of zo.

Vierde, snelle reactie. Druk natrium lamp en metaalhalogenide lamp en enzovoort moeten tientallen seconden of zelfs zeer tijd, moet 3 tot 6 minuten wachten op te starten met het koelen. De LED begint slechts enkele tientallen seconden natrium (ns), wacht niet voor onmiddellijke herstart, LED-lampen kunnen in een continu on / off staat.

Vijfde, koolstofarme, milieu bescherming, gezondheid. LED voor het gebruik van wind en zonne-fotovoltaïsche technologie en complementaire technologieën die worden gebruikt in de weg, de echte energiebesparing en milieubescherming. Op hetzelfde moment, LED-lampen bevatten geen kwik en lood en andere schadelijke stoffen, maar ook recycleerbaar, geen vervuiling voor het milieu.

Ten tweede, LED-lampjes zijn ook potentieel lage totale kosten, stevige structuur, modelleren plasticiteit en andere voordelen.

LED-verlichting in alle opzichten er is een groot voordeel in de ontwikkeling van het land meerdere malen in de afgelopen jaren de ontwikkeling van LED straat lamp normen, en geleidelijk het standaardiseren van haar normen. De ondersteuning van het beleid van de overheid en financiële bijstand, kunnen voorspellen de ontwikkeling van LED lichten zal alleen maar beter en beter zal, en de snelheid zeer snel.

LEDVERLICHTING wordt nu de beste keuze voor weg verlichting energiebesparing transformatie.

LED verlichting producten momenteel op de markt een zeer breed scala van toepassingen, verlichting van het huis, landschap verlichting, buitenverlichting, Wegverlichting, etc., welke Wegverlichting en de nationale productie en de levensomstandigheden en de ontwikkeling zijn nauw verbonden te worden van een nationale en stedelijke ontwikkeling planning The LED straat lamp speelt een belangrijke rol in de stedelijke Wegverlichting, wegens zijn hoge efficiëntie , energiebesparing, milieubescherming, lange levensduur, eenvoudig onderhoud en andere belangrijke functies, met name met de versnelling van de verstedelijking in China. Kan worden gezien dat de ontwikkeling van nieuwe energie-besparende, milieu bescherming, hoog rendement, lange levensduur, hoge color rendering index van LED op de cityand #39 lichten; s energie besparende verlichting heeft een zeer grote betekenis!