LED straat verlichting PK gewone straat lampen

1, elektriciteit vergelijking:

Het gebruik van 60W LED street opgewekte elektriciteit per jaar, alleen het gebruik van 250W gewone hogedruk natrium lamp straat elektriciteit opgewekt door 20% van het jaar, aanzienlijke besparingen op het elektriciteitsverbruik van gezinnen licht, is de ideale energie-besparende producten, maar ook voldoen aan de bouw van een trend van instandhouding georiënteerde samenleving.

2, contrast te leggen

LED straat lamp macht is een gewone hogedruk natrium lamp 1/4, het leggen van koperen kabel vereist doorsnede vereist alleen gewone lantaarnpalen 1/3, een heleboel legdatum kosten besparen.

Geïntegreerd de twee bovengenoemde kosten besparen, het gebruik van LED-verlichting in vergelijking met het gebruik van gewone hogedruk natrium lamp, de voormalige laat de eigenaars te herstellen binnen een jaar te verhogen van de initiële investeringskosten.

3, verlichting contrast:

Het gebruik vanLED 60W lantaarnpalenbereikbaar 250W hogedruk natrium lamp verlichting, sterk verminderen van het gebruik van macht; LED-verlichting vanwege zijn lage macht te gebruiken, met wind, zonne-energie, gebruikt in de secundaire wegen van de stad.

4, het gebruik van contrast van temperatuur:

Vergeleken met gewone straat lampen, LED-verlichting in de loop van het gebruik van lage-temperatuur-, continu gebruik zal niet het produceren van hoge-temperatuur, zwart zwarte schaduw niet branden.

5, de vergelijking van de functie security:

Momenteel op de markt van CCFL-lampen, zijn geleidbaarheidsensor lampen, zeer opgewonden door hogedruk punt X-ray verlichting, met inbegrip van schadelijke metalen zoals kwik, en schadelijke stralen; vergeleken met LED-lampjes zijn veilige laagspanning-producten in de installatie en het gebruik van het proces sterk verminderen van de veiligheidsrisico's.

6, milieuprestaties vergelijking:

Gewone lantaarnpalen bevatten schadelijke metalen, het spectrum bevat schadelijke stralen. In vergelijking met de zuivere LED straat lamp, zonder infrarood en ultraviolet straling, geen straling, geen lichtvervuiling, en bevat geen schadelijke metalen, recycling, afval is een typischegroene verlichtingsproducten.

7, de dienst leven en kwaliteit vergelijking:

De gemiddelde levensduur van gewone lantaarnpalen is 12000 uur, de vervanging van lantaarnpalen is niet alleen hoge kapitaal, maar ook invloed op het verkeer, vooral in de tunnel bouw is bijzonder lastig; LED straat lamp uniform leven van 100.000 uur, 10 uur per dag, leven van maximaal tien jaar boven, eens en voor altijd. In toevoeging, LED verlichting waterdicht, slagvastheid, schokbestendigheid zijn erg goed, de kwaliteit van chaos, in de garantieperiode is onderhoud-vrije producten.