Metro/metro LED verlichting leverancier-Yahua verlichting

Hoge kwaliteit LED-verlichting, stabiel en betrouwbaar is zeer belangrijk. Hoe verzekeren onze all led zaklamp hebben de goede afwijzing van warmte?

1. het sterven gieten zuiver aluminium legering behuizing en de totale gegoten licht processing technologie om te zorgen voor een goede koelend effect, vermindering van het effectieve gebruik van LED-licht in het proces van achteruitgang.

2. ter wille van de betrouwbaarheid van het product van de led bron we adoptec geïmporteerd fiches, hoge lichtopbrengst, lange levensduur, goede stabiliteit, hoge betrouwbaarheid; Licht lichaam met hoogwaardige LED koeling belangrijkste materiaal, anti-oxidatie, corrosie corrosie, goede thermische prestaties, anti-elektromagnetische interferentie. In de kwaliteitscontrole, de strikt in overeenstemming met nationale normen voor de productie en de fabriek testen, selecteer nationale Electric Light Source kwaliteit toezicht en inspectie Center en andere gezaghebbende nationale testen agentschappen, doen derden taaltests en taaldiploma's productveiligheid en betrouwbaarheid te waarborgen.

Het is vermeldenswaard dat de verlichting van de metro die behoren tot de applicatie-omgeving complex is en testen van de segmenten van de markt van de technologie, de meeste projecten gaan door herhaalde rectificatie naar aanvaarding door de eigenaar. Wij denken met betere productie concepten en een rijk erfgoed in de metro LED verlichting, alle het metro LED verlichting project in één keer door de aanvaarding en goedkeuring.

LED spaarlampen, stabiliteit, duurzaamheid, intelligente controle heeft onvergelijkbare voordelen van traditionele verlichting en LED kenmerken van sterke aardbeving is zeer geschikt voor metro gebruiksomgeving. Maar in het binnenlandse bestaande metro netwerk, slechts een paar regels voor het gebruik van LED-verlichting, allermeest naar de rest gebruiken traditionele verlichting, LED verlichting markt potentiële metro kan worden omschreven als vrij groot.