Populaire LED High Bay licht voor commerciële en industriële toepassing

Populaire LED high bay licht voor commerciële en industriële toepassing

Hoge baai lichten zijn de perfecte oplossing voor een scala aan commerciële, industriële, magazijn en residentiële situaties, superieure verlichting prestaties.

Traditioneel kunnen een industrieel armatuur verlichting, hoge bay LED-lichten worden gebruikt voor een scala van omgevingen en komen in een grote verscheidenheid in soorten en maten te passen bij de behoeften van alle omgevingen.


Terwijl de lichten kunnen worden gebruikt in indoor sport of recreatie centra, eenheden van de fabriek, commerciële omgevingen en magazijn conversies, zijn ze ook geschikt voor een breed scala van industriële en commerciële toepassingen waar de eigenaren zijn op zoek naar een veilige en energie-efficiënte verlichting-oplossing.


LED high bay verlichtinguniek vanwege hun vermogen om geïnstalleerde 20 voeten of hoger, die een scala aan mogelijkheden voor eigenschappen met hoge plafonds en uitdagende installaties biedt zijn.


De hoge baai lichten bieden hoge efficiëntie kenmerken en voordelen:


-Diverse verlichting patronen - LED hoge baaien kan worden geïnstalleerd in een bereik van ontwerpers aan de behoeften en ontwerp verlichtingsbehoeften van de eigenschap.


-Hoge energie-efficiëntie - de lichten energie efficiënt opereren en leveren een besparing op uw energiefactuur of traditionele 70%. Gedurende de looptijd van het armatuur, zal het licht leveren enorme kostenbesparingen voor commerciële eigenschappen en de algemene lopende kosten van een bedrijf of industriële eigendom neerhalen.


-Beperkt onderhoud - alle verlichting armaturen worden ondersteund door een garantie en vrijwel geen onderhoud nodig voor het leven van de armatuur. Vermindering van onderhoud betekent dat er een toename van de veiligheidsnormen voor eigenaren en onderhoud bemanning verstrekken van vermogensbeheer.


-Lange levensduur - LED hoge baaien hebben een voorspelde leven van 70.000 à 200.000 uur op basis van output, die ongeveer 30 jaar voor elke lamp kan zijn.


Of u verlichting voor uw opslagruimte tot uw vliegtuig hangar moet, bieden LED hoge baaien een assortiment verlichting opties uit panelen van de verlichting armatuur stijl lichten om uw exacte verlichting eisen te voldoen.


LED's zijn een populaire keuze voor zowel residentieel en commercieel onroerend goed, omdat ze bieden milieu en kostenbesparing plus superieure verlichting opties voor de bouw van de eigenaars. De lichten overtreffen traditionele verlichtingsarmaturen gebruikt in commerciële en industriële eigenschappen met inbegrip van HQI, TL, HID en hogedruk natrium armaturen.


Als je een bouwer op zoek naar de perfecte verlichting voor uw commerciële of industriële eigendom, bieden wij u onze de groothandelsprijs en uitstekende service.