Wat Is de intelligente straatverlichting?

Intelligente straatverlichting naar verwachting komen een belangrijke doorbraak in de slimme stad bouwen. De toekomst in de draadloze WiFi, opladen van stapel, gegevens controleren, milieubewaking, Polen en andere velden, kan rekenen op de straatverlichting en intelligente besturingsplatform te bereiken.


Intelligente straat licht is de toepassing van geavanceerde, efficiƫnt en betrouwbaar macht lijn vervoerder en draadloze GPRS / CDMA-communicatie-technologie, om de externe centrale controle en beheer van de straat. Het systeem heeft de functies van het automatisch aanpassen van helderheid volgens de doorstroming van het verkeer, externe lichtsturing, draadloze netwerkdekking, schuld actieve alarm, verlichting kabel beveiliging, externe meter lezing en andere functies, kunt aanzienlijke opslaan energiebronnen, verbetering van openbare verlichting managementniveau, het gebruik van de stedelijke weg intelligente verlichting systeem, werking en onderhoud kosten zal worden verminderd met 56% per jaar.


Nationale Bureau voor de statistiek gegevens tonen aan dat van 2004 tot 2014, het aantal stedelijke Wegverlichting van 10.5315 tot 2301.91 miljoen, de stad weg Verlichtingsindustrie om snelle ontwikkeling trend. Daarnaast is in de afgelopen jaren, Chinaand #39; s totale elektriciteitsverbruik van verlichting verantwoordelijk voor ongeveer 14% van het elektriciteitsverbruik. Steeds onder hen, de weg en landschap verlichting elektriciteit verbruik rekeningen voor ongeveer 38% van het elektriciteitsverbruik verlichting, het grootste gebied van verlichting. Traditionele straat lampen over het algemeen op basis van natrium, hoge energieverbruik en hoge slijtage en LED-verlichting kunnen energieverbruik verminderen, de totale energiebesparing tarief kunt bereiken 50% of meer. Na de intelligente transformatie, de intelligente LED verlichting uitgebreid energiebesparing naar verwachting oplopen tot 70%.


Vanaf vorig jaar, het aantal Chinaand #39; heeft s intelligent stad bouw bereikt 386, de wijsheid van de stad door het concept van verkenning geleidelijk naar de inhoudelijke fase. Met de versnelling van de bouw van de wijsheid van de stad, evenals Internet van dingen, cloud computing en andere nieuwe generatie van informatie-technologie gebruikte, intelligente straat lichte constructie zal inluiden in de kansen van de snelle ontwikkeling. Verwacht in 2020, Chinaand #39; s LED intelligent straat lamp marktpenetratie zullen stijgen tot ongeveer 40%