Yahua verlichting LED Plant groeien licht

Yahua verlichting LED licht groeien planten

LED verlichting teelt schadelijker voor de gezondheid

Met de voortdurende expansie in LED-verlichting, verlichting planten in het gebied hebben een plek, en geleidelijk toegepast op diverse terreinen van de productie van landbouwgewassen, groenten en fruit teelt, flowercultivation, enzovoort. Hoewel de toepassing kleiner dan de grootte van een gewone commerciƫle verlichting of de verlichting van het huis zo breed, maar de verlichting van planten als een speciale toepassingsgebieden van LED, vanwege hun superioriteit is, erkend geleidelijk door de markt, de groeiende marktvraag

Plant grow-light ondermijnen de traditionele landbouwmethoden

t is gemeld dat, volgens het technische bedrijf van verschillende spectra, andquot; Preferencesandquot; selecteert u de juiste LED lampen ter vervanging van de zon als een lichtbron, licht 24 uur per dag, de temperatuur kan worden binnen de Plant-fabriek, luchtvochtigheid, licht, lucht en kooldioxide-concentratie van de voedingsoplossing en andere omgevingsfactoren voor real-time automatische controle voor een maximaal effect van fotosynthese. Vergeleken met de traditionele bijsnijden patronen, hoge bezettingsgraad van hun land en probleemloze bediening, hoge mate van mechanisering, zonder vervuiling productveiligheid, voedingswaarde sterk verbeterd, momenteel de resultaten van het onderzoek thuis en in het buitenland tuinbouw engineering veld is een belangrijke invloed. Met vooruitgang in de technologie, het gebruik van LED-licht in de ruimte om sommige planten groeien hebben zeer efficiƫnt.

In feite, als gevolg van de lage temperatuur LED kunnen lampen worden geplaatst in de beste positie van de plant dichter, zodat u ervoor zorgen kunt dat alle delen van de plant precies het zelfde verlichtingssterkte zijn. Deze benadering van de schadelijke pesticiden, meststoffen en conserveringsmiddelen die worden gebruikt om een autonome stijging opbrengst elimineren, en bijna geen chemische stof toegevoegd, met het moderne streven naar kwalitatief hoogwaardige groen en gezond levensdoel samenvallen. Bovendien kunt controle van binnen kweek door de LED lichtbron maken een verlaging van 50% in vergelijking met de traditionele manier van de groeicyclus van een plant. Dit betekent dat consumenten genieten van lokaal geteelde verse gewassen het hele jaar door droom werd mogelijk.