12V 40W LED Zonne straatlicht 12 uur werktijd

Productdetails

12V 40W LED Zonne straatlicht 12 uur werktijd

We hebben meer dan 15 jaar ervaring in het ontwikkelen van LED-zonne-energieverlichting. Wij bieden 40W LED zonne-energie buitenverlichting systeem voor parkeerplaats die voldoet aan de standaard verlichting eisen voor meerdere openbare ruimtes, zoals parkeerplaatsen, terwijl de kosten van de installatie van standaard raster verlichting worden vermeden.

Hoofdtoebehoren van LED zonne-energie straatverlichting zegelstempel :

Hoofdparameter:

40W zonne straatlicht specificatie


Led lampkrag

40w / bridgelux chips

Lichtefficiëntie

100 lm / w

Materiaal van lamplichaam

Die-casting Aluminium

Zonnepaneel

Mono / Poly Kristallijne Silicon 160w * 1PC

Zonnebatterij

DC12V 150Ah gel batterij

controleur

DC12V / 24V10A Lichtbesturing en tijdregeling

Lichtpaal

7m hoogte, hete galvaniseren, poedercoating

Kleurtemperatuur

3000k-5700k

Werktemperatuur

-40 ℃ - +50 ℃

Garantie

3 jaar

* De zonlicht buitenverlichting, Verlichtingstijden: 10-12 uur / nacht en 3-4 reserve regenachtige dagen

Zonnepaneel Omschrijving:

1. We kunnen ervoor zorgen dat de conversie-efficiëntie van zonnepaneel met hoge efficiëntie polycrystalline of mono cellen en het toevoegen van aluminium frame, gehard glas.
2. 3 jaar garantie, niet minder dan 90% van de standaard uitgangsstroom is binnen 10 jaar, 80% van de standaard uitgangsstroom is binnen 25 jaar

Zonnebewerkingsprincipe:
Zoals bekend, wanneer de zonlicht-energie het zonnepaneel treft, wordt het door de regelaar overgebracht naar de batterij, de zonne-energie wordt veranderd in elektriciteit en wordt dagelijks in de batterij opgeslagen. De elektrische energie wordt doorgegeven aan de led lamp Opnieuw door de controller. De lamp is ingeschakeld en licht 's nachts. (Zoals hieronder getoond)

Binnen de wereldbekende Solar Powered Street Lights fabrikanten en aannemers in China is YAHUA een betrouwbare leverancier met een grote 12v 40w led zonne-straatlicht 12 uur werktijd project aan de gang. Met producten te koop, kunt u groothandel Solar Powered Street Lights van goed ontwerp tegen lage kosten en lage prijs van onze fabriek.

Onderzoek