Mutil Angle Underpass LED Tunnel Lichtverlichting

Productdetails

Mutil Angle Underpass LED Tunnel Lichtverlichting

Er zijn mutil verschillende LED Tunnel Luminaire Lighting keuzes. Het is makkelijk te installeren. Terwijl de aluminium behuizing, goede warmteafvoer betrouwbare LED-bronnen en meerdere stuurprogramma's nul-onderhoud verlenen.


Met meer dan 15 jaar ervaring in tunnelverlichting biedt Yahua Lighting de meest technologisch geavanceerde armatuur beschikbaar voor tunnel- en onderdoorlichtverlichting voor een breed scala aan rijbaan- en spoortoepassingen. De nieuwe LED Tunnelverlichting biedt een energiebesparende en duurzame oplossing voor toepassingen die doorgaans gebruik maken van 90-300 watt armaturen meerdere montage configuraties.

Zeer ontworpen voor optimaal warmtebeheer en optische prestaties, biedt meer dan 15 jaar betrouwbare werking met meerdere verlichtingsverdelingen in een platform dat bestand is tegen de veeleisende omgevingen van tunnelverlichting.

Toepassing:

tunnels

onderdoorgangen

Overdekte parkeerplaatsen

Openbare en industriƫle gebieden


Binnen de wereldbekende Tunnel Light-fabrikanten en aannemers in China is YAHUA een betrouwbare leverancier met een grote, onderbroken tunnellampverlichtingproject. Met producten te koop, kunt u groothandel Tunnel Light van goed ontwerp tegen lage kosten en lage prijs van onze fabriek.

Onderzoek